X

iCloud are probleme, Apple le recunoaste, noi nu putem descarca aplicatii

  De cateva zile foarte multi utilizatori exprimenteaza probleme cu descarcarea aplicatiilor din iTunes-ul companiei Apple. Mesajele ” This item cannot be downloaded on this Network” , “Request could not be complete” acompaniate de aplicatii care sunt afisate in Springboard cu mesajul Waiting la instalare irita utilizatori din intreaga lume. Ieri am experimentat si eu probleme pe un iPhone cand am incercat sa descarc o aplicatie cumparata pe alt iDevice si din pacate App Store-ul refuza cu desavarsire sa ma logheze in contul din Romania si refuza sa inceapa sa descarce aplicatia.

I just spoke with Apple Support, they are currently having a problem, they don’t know what is causing it. It seems to be on all platforms and the problem only occurs when your try to download anything over 15mb. They do not have a ETA yet for when this problems gets resolved… 

  In SUA problema este in principal intalnita la Apple TV-uri iar cei de la Apple stiu despre existenta ei insa nu au un termen stabilit pentru a o rezolva. Din pacate Apple a avut destule probleme in trecut cu sistemul de descarcare/cumparare a aplicatiilor si a altui gen de continut multimedia insa sper ca ele sa se rezolve in viitorul apropiat.

This post was last modified on mart. 23, 2012, 8:25 AM 08:25

Disqus Comments Loading...