iCloud are probleme, Apple le recunoaste, noi nu putem descarca aplicatii

  De cateva zile foarte multi utilizatori exprimenteaza probleme cu descarcarea aplicatiilor din iTunes-ul companiei Apple. Mesajele ” This item cannot be downloaded on this Network” , “Request could not be complete” acompaniate de aplicatii care sunt afisate in Springboard cu mesajul Waiting la instalare irita utilizatori din intreaga lume. Ieri am experimentat si eu probleme pe un iPhone cand am incercat sa descarc o aplicatie cumparata pe alt iDevice si din pacate App Store-ul refuza cu desavarsire sa ma logheze in contul din Romania si refuza sa inceapa sa descarce aplicatia.

I just spoke with Apple Support, they are currently having a problem, they don’t know what is causing it. It seems to be on all platforms and the problem only occurs when your try to download anything over 15mb. They do not have a ETA yet for when this problems gets resolved… 

  In SUA problema este in principal intalnita la Apple TV-uri iar cei de la Apple stiu despre existenta ei insa nu au un termen stabilit pentru a o rezolva. Din pacate Apple a avut destule probleme in trecut cu sistemul de descarcare/cumparare a aplicatiilor si a altui gen de continut multimedia insa sper ca ele sa se rezolve in viitorul apropiat.

13 COMENTARII

  1. Eu am o problema, o eroare de ceva timp, vreo 2 saptamini, cind iau o app noua sau fac un update imi spune ca “google+ and one other app cannot be downloaded” nu cred ca are legatura cu icloud doar cu appstore.

  2. @Locohaust si eu am aceeasi problema 🙂 am citit pe forumuri si nu exista rezolvare, e un bug. I-am dat mail lui zaone acum vreo saptamana despre asta dar nu mi s-a raspuns.

  3. Salut zaone. Am o problema cu ip4s-ul meu in sensul ca el e cumparat de la cosmote (teoretic neverlock), este activat, are si jb dar cand bag alta cartela in el, chiar de la cosmote, imi cer sa-l activez. Am incercat sa-l activez, dar nu am reusit. Ce naiba o avea?! Sa fie cumva din cauza ca nu am facut update la ios 5.1? Multumesc si scuze de offtopic. Toata stima.

  4. @Locohaust @Mihai

    Si eu am fix aceeasi problema.Mi-e imi face cu jocul Bike Baron,plus 4 altele,chiar daca deja il am instalat,il intampin de fiecare data cand re-downloadez ceva din “Purchased” :((

  5. Locohaust, Mihai, Jenel aveti JB + aplicatii din installous? Eu am aceeasi problema cu DocsToGo, nu am vrut sa dau bani pe el si dupa ce l-am instalat cu installous am eroarea asta cand instalez alte aplicatii din AppStore

  6. “… + and one other app cannot be downloaded” este si problema mea
    am avut aceasta problema si pe iPhone 3GS dar si pe iPad 2.

    la iPhone s-a rezolvat atunci cand am pus 5.1 normal, nu un beta pe care il aveam. la iPad inca nu am rezolvat. o sa incerc sa ii fac o resetare generala azi si va spun daca am rezolvat.

    nu am JB pe niciunul dintre ele

  7. To all: 🙂
    Si eu am intanit exact aceeasi problema. Totul se rezolva de la sine dupa ce va faceti un update al aplicatiilor si in iTunes si faceti sincronizarea aplicatiilor cu iTunes.
    Mai primesc astfel de mesaje de eroare doar in cazul in care updatez aplicatii direct din telefon si nu fac sincronizare cu iTunes. Dupa sincronizarea cu iTunes problema dispare.

    O zi excelenta tuturor.

  8. Nu am jailbreak !
    @Yankerson Nu se rezolva asa. Am tot facut asta. La mine a ajuns sa imi spuna ca nu poate sa ia roradio + vreo 25 de aplicatii :)) o sa vedeti ca se tot aduna. In plus, cum a zis si cel de mai sus, eu deja am aplicatiile alea in telefon.