X

iDevice-urile cumparate din SUA si Asia nu beneficiaza de garantie in Romania

  Intr-o discutie avuta astazi cu un reprezentant al unui reseller roman de produse Apple mi s-a confirmat faptul ca iDevice-urile achizitionate din SUA si Asia nu beneficiaza de garantie in Romania. iPhone/iPad/iPod Touch-urile cumparate din respectivele regiuni nu vor fi primite in garantie de service-urile autorizate Apple, aceasta fiind directiva data de catre compania americana. Stiam despre aceasta problema insa abia astazi mi s-a confirmat existenta ei deci daca ati cumparat un iDevice din SUA sau Asia trebuie sa il trimiteti la garantie in tara de origine deoarece aici nu veti fi ajutati.

  De 3 luni de zile ar exista aceasta politica a companiei Apple deci nu este ceva 100% nou insa e bine de stiut pe viitor daca veti in plan sa achizitionati un produs Apple dintr-o tara straina. Produsele cumparate din Europa beneficiaza in continuare de garantie insa iPhone-urile achizitionate de la operatorii de telefonie mobila din Romania nu fac obiectul garantiei unui reseller autorizat. Pentru a trimite un iDevice in garantie se verifica serialul sau pe site-ul Apple deci nu aveti cum sa pacaliti sistemul.

UPDATE: Doar iPhone 4/4S nu beneficiaza de garantie in Romania daca sunt cumparate din Asia si SUA. Tabletele iPad pot fi duse in service.

This post was last modified on mart. 29, 2012, 10:07 AM 10:07

Disqus Comments Loading...