X

Taxa Auto 2013 – Noul Timbru de Mediu și Taxa de Poluare – aplicatia care te ajuta sa calculezi rapid timbrul de mediu

  Taxa Auto 2013 – Noul Timbru de Mediu și Taxa de Poluare este o aplicatie disponibila de ceva timp in App Store, ea permitandu-ne sa calculam timbrul de meniu, sau taxa de poluare, pentru masinile second hand achizitionate din strainatate. Aplicatia este disponibila in App Store intr-un format care functioneaza nativ doar pe iPhone/iPod Touch, insa o puteti rula inclusiv pe tabletele iPad, iar mai jos aveti descrierea ei.

Taxa Timbrului de Mediu. Calculele sunt 100% conforme cu legea aprobata de guvern care va intra in vigoare de la 15 martie 2013! Va rugam completati toate datele necesare si asigurati-va ca sunt introduse corect! Afla care va fi valoarea noului Timbru de Mediu pentru orice tip de autovehicul! Pe langa calculul taxei avem in lucru un update cu alte informatii de interes pentru cei care vor sa inmatriculeze o masina.

 Calculează noul Timbru de Mediu 2013. Calculează Taxa de Poluare 2013 (care este încă în vigoare). IMPORTANT: Aplicația a fost actualizată conform variantei finale revizuite a PROIECTULUI DE LEGE pentru modificarea și completarea Legii nr. 9/2012 care a fost aprobata de Guvern! Noua taxaTimbrul de Mediu va intra in vigoare incepand cu data de 15 martie 2013! Astfel noul Timbru de Mediu se calculează acum diferit în funcție de tipul de combustibil (motorină sau benzină) iar aplicația include totodată suport și pentru cotele de reducere suplimentare și opționale în funcție de rulajul mediu anual!

Aplicația permite salvarea datelor autovehiculelor pentru a le putea folosi ulterior. Metoda de calcul folosită pentru noul Timbru de Mediu este cea din forma finală revizuită a Proiectului de Lege pentru modificarea și completarea Legii nr. 9/2012 privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule. Pentru calculul Taxei de Poluare 2013 s-a folosit metoda oficială a textului Legii nr.9/2012, lege care este actualmente în vigoare. Reducerea pentru prezența filtrului de particule la motoarele Diesel este aplicată în program.

Cu ajutorul aplicației puteți calcula ambele taxe pentru a vă putea face o idee dacă se merită sau nu să mai așteptați pentru a vă schimba mașina sau pentru a vă achiziționa o mașină noua. Imediat cum legislația se va modifica și va fi adoptat noul Timbru de Mediu, aplicația va fi actualizată pentru a reflecta acest lucru sau orice altă modificare asupra metodelor de calcul. Sperăm să folosiți aplicația cu plăcere și aștemptăm feedback-ul dumneavoastră prin intermediul rating-ului și a review-urilor.

Pretul initial:
Numele:
Taxa Auto 2013 – Noul Timbru de Mediu și Taxa de Poluare

0.89

s





Developer: Softmobile Networ…
Categoria: Finance


Descriere: Taxa Timbrului de Mediu Calculele sunt 100% conforme cu legea aprobata de guvern care va intra in vigoare de la 15 martie 2013! Va rugam completati toate datele necesare si asigurati-va ca sunt introduse…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.0 Mb


This post was last modified on mart. 7, 2013, 12:11 PM 12:11

Disqus Comments Loading...