X

iOS 7 Frequent Location iti monitorizeaza orice miscare cu acordul tau si iti afiseaza loguri detaliate despre locatiile vizitate

  iOS 7 Frequent Location este o noua functie a iOS 7, cei de la Apple implementand-o in ideea de a le oferi utilizatorilor posibilitaea de a vedea ultimele locatii vizitate, dar si pentru a combina informatiile cu sistemul care ne spune cat de aglomerat este traficul in locatiile pe care le vizitam frecvent. Avand in vedere ca vorbim despre un sistem care logheaza orice locatie vizitata de catre noi, cu date despre ora/etc, unii s-au speriat putin si au inceput sa publice mesaje care ar putea genera, fara rost, panica in randul utilizatorilor.

  Deisi acest sistem ne logheaza fiecare miscare, el functioneaza doar cat timp GPS-ul este activ si doar daca avem activata functia de logare. Fiind o functie a iOS 7, Frequent Locations ruleaza doar daca noi dorim acest lucru, deci logarea locatiilor se face cu consimtamantul nostru, functia fiind nativ dezactivata. Chiar daca unii ar putea crede ca Apple le monitorizeaza locatiile pentru a vedea tabieturile lor, in realizate totul tine doar si numai de utilizator, acesta avand puterea de a decide daca locatiile sale pot fi monitorizate sau nu.

This post was last modified on aug. 8, 2013, 9:08 AM 09:08

Disqus Comments Loading...