X

iOS 7 are un meniu secret ce permite implementarea unor modificari care te vor face sa uiti de jailbreak (Video)

  In perioada beta testing-ului pentru iOS 7 ni s-a prezentat un meniu secret de setari pentru sistemul de operare al celor de la Apple, el permitand personalizarea functionalitatii sale dupa bunul plac al utilizatorului. Desi nu s-a publicat vreodata metoda prin care acest meniu a fost accesat, el este in continuare disponibil pentru cei care stiu cum sa il activeze, iar in clipul video de mai sus aveti prezentate doar o parte dintre modificarile pe care oricine le poate efectua fara probleme.

  Practic folosind acest meniu de setari putem modifica felul in care ruleaza animatiile, puteti modifica o parte dintre efectele implementate de catre Apple

, puteti schimba culori in diverse meniuri si puteti face multe alte lucruri disponibile doar prin jailbreak. In mod normal multe tweak-uri ale Cydia ar fi necesare pentru a efectua toate aceste modificari, insa ele pot fi facute direct din iOS fara a face un jailbreak in prealabil, dar problema este ca nimeni nu stie cum poate fi activat acest meniu pe orice iDevice.

  In vara meniul a fost accesibil prin manipularea Xcode-ului pentru a oferi acces la el, iar acum este probabil vorba despre exact acelasi lucru, dar nimeni nu spune cum se poate reproduce totul pe orice Mac.

This post was last modified on dec. 23, 2013, 3:31 PM 15:31

Disqus Comments Loading...