iOS 7 are un meniu secret ce permite implementarea unor modificari care te vor face sa uiti de jailbreak (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=quqJQzNsgiw&w=580&h=370]

  In perioada beta testing-ului pentru iOS 7 ni s-a prezentat un meniu secret de setari pentru sistemul de operare al celor de la Apple, el permitand personalizarea functionalitatii sale dupa bunul plac al utilizatorului. Desi nu s-a publicat vreodata metoda prin care acest meniu a fost accesat, el este in continuare disponibil pentru cei care stiu cum sa il activeze, iar in clipul video de mai sus aveti prezentate doar o parte dintre modificarile pe care oricine le poate efectua fara probleme.

  Practic folosind acest meniu de setari putem modifica felul in care ruleaza animatiile, puteti modifica o parte dintre efectele implementate de catre Apple, puteti schimba culori in diverse meniuri si puteti face multe alte lucruri disponibile doar prin jailbreak. In mod normal multe tweak-uri ale Cydia ar fi necesare pentru a efectua toate aceste modificari, insa ele pot fi facute direct din iOS fara a face un jailbreak in prealabil, dar problema este ca nimeni nu stie cum poate fi activat acest meniu pe orice iDevice.

  In vara meniul a fost accesibil prin manipularea Xcode-ului pentru a oferi acces la el, iar acum este probabil vorba despre exact acelasi lucru, dar nimeni nu spune cum se poate reproduce totul pe orice Mac.