X

iPhone 6 – carcasa metalica finala apare in primele imagini

  In saptamana in care Apple confirma lansarea iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch, iata ca vedem si ceea ce pare a fi o versiune finala a carcasei metalice a dispozitivului. Structura interna a terminalului pare sa fie identica cu cea a iPhone-urilor lansate pana acum de catre compania americana, singura diferenta constand in faptul ca logo-ul este taiat in carcasa si nu vopsit, asa cum se intampla in actualele modele ale smartphone-ului.

  Separat de aceasta diferenta, carcasa ne da din nou de inteles ca Apple va schimba design-ul iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch

, implementand noi butoane de volum, repozitionand butonul Power si schimband complet design-ul spatelui. Desigur ca nici dual flash LED-ul nu pare sa maii faca parte din acest nou terminal, Apple parand a lua decizia de a renunta la el la doar un an de la implementarea in iPhone 5S.

  Nimeni nu poate confirma 100% sigur autenticitatea imaginilor, insa avand in vedere ca ne aflam in luna iunie si iPhone 6 urmeaza sa intre in productie, aceasta pare a fi versiunea finala a carcasei metalice a noului produs. In final merita mentionat faptul ca acum se speculeaza ca Apple ar urma sa integreze un logo iluminat in iPhone 6, insa aceasta schimbare pare putin probabila.

This post was last modified on iun. 8, 2014, 8:30 PM 20:30

Disqus Comments Loading...