iPhone 6 – carcasa metalica finala apare in primele imagini

  In saptamana in care Apple confirma lansarea iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch, iata ca vedem si ceea ce pare a fi o versiune finala a carcasei metalice a dispozitivului. Structura interna a terminalului pare sa fie identica cu cea a iPhone-urilor lansate pana acum de catre compania americana, singura diferenta constand in faptul ca logo-ul este taiat in carcasa si nu vopsit, asa cum se intampla in actualele modele ale smartphone-ului.

  Separat de aceasta diferenta, carcasa ne da din nou de inteles ca Apple va schimba design-ul iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch, implementand noi butoane de volum, repozitionand butonul Power si schimband complet design-ul spatelui. Desigur ca nici dual flash LED-ul nu pare sa maii faca parte din acest nou terminal, Apple parand a lua decizia de a renunta la el la doar un an de la implementarea in iPhone 5S.

  Nimeni nu poate confirma 100% sigur autenticitatea imaginilor, insa avand in vedere ca ne aflam in luna iunie si iPhone 6 urmeaza sa intre in productie, aceasta pare a fi versiunea finala a carcasei metalice a noului produs. In final merita mentionat faptul ca acum se speculeaza ca Apple ar urma sa integreze un logo iluminat in iPhone 6, insa aceasta schimbare pare putin probabila.