X

iPhone 6 – schimbare MAJORA de design sugerata de noi componente pentru camera

 

  Dupa imaginile cu ceea ce pare a fi noul logo iPhone 6, iata ca in aceasta dupa amiaza avem ocazia de a vedea noi componente pentru camera iPhone 6 sugereaza o schimbare MAJORA de design. Mai exact, aceste componente sugereaza ideea ca Apple ar putea scoate in exterior camera iPhone 6 pentru a face dispozitivul mai subtire, aceste componente parand a confirma aceasta schimbare MAJORA pentru design-ul iPhone-urilor, ea fiind totusi existenta in iPod Touch-uri.

 

  Desi se speculeaza ca iPod Touch 6 si nu iPhone 6 ar putea include aceasta camera ce iese in exteriorul terminalului, subtierea carcasei noului terminal ar putea motiva Apple

sa implementeze o schimbare atat de radicala pentru terminalul sau. Separat de aceste componente pentru camera vedem si inelul pentru portul audio de 3.5 mm sau o componenta pentru portul Lightning, ele urmand a fi amplasate in interiorul carcasei si nu in exteriorul sau.

  In final vedem din nou logo-ul pe care Apple il va utiliza in iPhone 6 dupa taierea carcasei, el nefiind iluminat, asa cum s-a speculat in diverse alte zvonuri aparute de-a lungul timpului pe internet.

This post was last modified on aug. 12, 2014, 8:45 AM 08:45

Disqus Comments Loading...