X

iPhone 6 cerut ca dar de nunta de catre un barbat din Arabia Saudita

  iPhone 6 este fara discutie unul dintre cele mai dorite smartphone-uri de pe planeta, popularitatea sa fiind atat de mare incat este cerut ca si cadou pentru nunta in unele tari. In Arabia Saudita un barbat a cerut ca viitorul sot al surorii sale sa ii ofere un terminal iPhone 6 ca si cadou denunta, de indata ce terminalul va fi lansat oficial in Arabia Saudita de catre compania Apple sau de catre partenerii sai.

A Saudi man has asked a man who proposed to his sister to present him with an iPhone 6 as dowry, Kuwaiti daily Al Anba reports. The gift is to be offered as soon as the new smartphone is available locally and the marriage cannot take place until then, meaning there could be a bit of a wait for the couple.

  Mai mult decat atat, barbatul a impus ca nunta sa nu aiba loc pana in momentul in care Apple lanseaza iPhone 6

in tara, deci vor mai trece destule saptamani pana cand “marele eveniment” va avea loc. In Arabia Saudita obiceiul impune oferirea unor cadouri membrilor familiei in care o persoana intra prin casatorie, insa poate ca a cere un iPhone 6 reprezinta ducerea lucrurilor la extrem, chiar daca vorbim despre un terminal cu o popularitate atat de mare.

This post was last modified on sept. 17, 2014, 11:29 AM 11:29

Disqus Comments Loading...