X

Apple si PayPal au negociat o colaborare pentru Apple Pay

  Desi Apple Pay le va permite posesorilor de iPhone 6 si iPhone 6 Plus sa efectueze plati mobile la comercianti folosind carti de credit, compania Apple a discutat inclusiv cu PayPal o posibila implementare a unei metode mai usoare de a efectua plati. Negocierile dintre cele doua companii, desi aflate intr-un stadiu avansat, au esuat deoarece PayPal a decis sa semneze un acord de colaborare cu Samsung pentru implementarea unui sistem de plati mobile in terminalele companiei coreene.

PayPal was excluded from Apple’s new payment platform, Apple Pay, because the payment platform partnered with Samsung during negotiations with Apple, Bank Innovation’s Ian Kar reports. Kar says former PayPal president David Marcus was against the Samsung partnership — for fear it would upset Apple — but was forced to go along with the agreement by eBay CEO John Donahoe.

  Desi presedintele Paypal nu a fost de acord cu parteneriatul incheiat cu cei de la Samsung, compania “mama” a PayPal din acel moment a fortat incheierea contractului de colaborare, acest lucru motivand Apple sa se retraga. Daca PayPal ar fi incheiat un acord cu Apple, ar fi avut mult mai multe de castigat prin accesul la ecosistemul companiei americane, insa asa a ramas cu Samsung, o companie care nu vinde la fel de multe smartphone-uri high-end precum cei de la Apple si nu are utilizatori atat de dornici sa cheltuie bani.

This post was last modified on oct. 1, 2014, 9:30 PM 21:30

Disqus Comments Loading...