X

Dezactivează iMessage pe iPhone și iPad cu o aplicație web Apple

  În cursul nopții trecute compania Apple a lansat o aplicație web specială prin intermediul căreia toți posesorii de iDevice-uri vor putea dezactiva serviciul iMessage pentru propriile iPhone și iPad chiar și în situația în care au vândut sau pierdut dispozitivul pe care el este activat. Întreaga aplicație web este împărțită în două secțiuni, prima oferind instrucțiunile normale pentru dezactivarea iMessage folosind aplicația Settings, în timp ce a doua le oferă utilizatorilor posibilitatea de a introduce numărul de telefon pe care au activat serviciul iMessage, pe acesta fiind trimis un cod special de siguranță care trebuie introdus în website pentru a completa dezactivarea.

Cum dezactivez iMessage pe iPhone și iPad ?

  Aplicația web vine la câteva săptămâni de zile după ce Apple a fost acționată în judecată de către un grup de utilizatori nemulțumiți din cauza faptului că făcând trecerea de la un iPhone la un terminal Android nu-și mai pot dezactiva sistemul iMessage folosind vreun utilitar al companiei Apple. Problema a fost rezolvată acum prin lansarea acestui sistem, dar din păcate el nu este disponibil și în România deoarece aplicația web nu are listată țara noastră în rândul celor în care pot fi trimise coduri de siguranță, deci nu aveți cum să primiți un mesaj.

  Era de așteptat ca Apple să ignore România într-o situație de acest gen, așa că deocamdată nu veți avea cum să folosiți utilitarul web al Apple și nici nu se știe când o veți putea face.

This post was last modified on nov. 10, 2014, 10:13 AM 10:13

Disqus Comments Loading...