X

Apple reduce timpii de livrare ai iPhone 6 si iMac Retina

iPhone 6 si iMac Retina au fost lansate de catre compania Apple cu doua luni lumatate si o luna jumatate in urma, insa abia recent timpii de livrare ai ambelor produse au inceput sa se imbunatateasca simtitor.

Conform Apple Store online, compania Apple reuseste sa livreze noile iMac Retina in 1 – 2 saptamani, de la 2 – 3 saptamani zilele trecute, injumatatind practic perioada in care clientii sai vor primi un produs comandat online. Timpul de livrare ramane in continuare mare, avand in vedere dorinta utilizatorilor de a intra in posesia unor asemenea produse, insa vorbim totusi despre o imbunatatire majora a timpului de livrare fata de estimarile din zilele trecute.

Separat de iMac Retina, inclusiv iPhone 6

si iPhone 6 Plus au inregistrat o reducere simtitoare a timpilor de livrare, astfel ca modelele cu 16 GB si 64 GB spatiu de stocare sunt livrate in 3 – 5 zile lucratoare. Zilele trecute timpii de livrare pentru aceste modele erau de 7 – 10 zile lucratoare, insa vorbim despre o injumatatire a perioadei in care produsul ajunge efectiv la utilizator dupa plasarea unei comenzi in magazinul online, iar perioada urmeaza sa scada.

Aceasta este prima oara cand compania Apple livreaza un iPhone 6 sau iPhone 6 Plus la mai putin de o saptamana de la plasarea unei comenzi, ziua lansarii aducand timpi de livrare de cateva saptamani de zile pentru noile produse ale americanilor.

This post was last modified on dec. 4, 2014, 9:20 AM 09:20

Disqus Comments Loading...