X

LG G Flex 2 – specificatii pret si lansare la CES 2015

  LG G Flex 2 tocmai a fost prezentat de catre compania LG in cadrul unei conferinte aflata in desfasurare la CES 2015, iar in imaginile acestui articol il puteti vedea. Vorbim despre o noua versiune a smartphone-ului flexibil lansat de catre compania LG, el fiind mai flexibil, mai interesant si mult mai puternic decat predecesorul sau.

  LG G FLex 2 are un ecran de 5.5 inch cu rezolutie 1080p, acesta fiind mai mic decat cel al predecesorului sau, dar cu o rezolutie mai buna. Mai mult decat atat, cei de la LG au folosit materiale ale Gorilla Glass in nou panou protector al ecranului, facandu-l cu pana la 20% mai rezistent, astfel ca zgarieturile si accidentele il vor afecta mai putin.

LG G Flex 2 – mai flexibil, mai rezistent, mai performant

  In aceeasi idee, carcasa LG G Flex 2 este mai rezistenta, iar asta in conditiile in care cei de la LG au implementat un material care o repara in doar 3 minute de la aparitia unor zgarieturi. Pentru LG G Flex 2 lucrurile s-au schimbat, iar acum orice zgarieturi aparute pe material dispar in doar 10 secunde, semn ca nimeni nu va mai avea probleme estetice cu terminalele.

  Trecand acum la specificatii, LG G Flex 2 are un chip Snapdragon 810 in care regasim un procesor quad-core de 2 GHz si 2 GB/3GB RAM cu suport 4G de 300 Mbps si o baterie de 3000 mAh. Separat avem o camera de 13 megapixeli cu un sistem de autofocus mult mai rapid, astfel ca pozele vor putea fi inregistrate mult mai rapid daca este necesar.

  Android 5.0 Lollipop este sistemul de operare folosit de catre cei de la LG pentru LG G Flex 2, iar acest lucru ar trebui sa-i confere rapiditate. Desigur ca separat de sistemul de operare nativ compania a implementat si propriile modificari cu propriile aplicatii, dar ele nu ar trebui sa afecteze extrem de mult experienta de utilizare.

  Deocamdata nu se stie cand va fi lansat LG G Flex 2 sau la ce pret urmeaza sa fie disponibil, insa pe masura ce aceste informatii vor fi disponibile va voi anunta.

This post was last modified on ian. 5, 2015, 6:49 PM 18:49

Disqus Comments Loading...