X

DESCARCA iOS 8.3 beta 2 pentru iPhone si iPad

  iOS 8.3 beta 2 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch cu mai putin de 2 zile in urma de catre compania Apple, actiunea mirand majoritatea dezvoltatorilor de aplicatii, ei fiind singurii care pot instala aceasta versiune a sistemului de operare. Conform primelor informatii obtinute pentru iOS 8.3, compania Apple a implementat o optiune pentru dezactivarea 3G, dar si wireless CarPlay impreuna cu un sistem de autentificare in 2 pasi pentru Google si suport pentru Apple Pay in China. In iOS 8.3 beta 2 Apple a implementat suport pentru 8 noi limbi in Siri si 300 de caractere emoji, astfel ca vom avea parte de multiple noutati interesante dupa instalare..

DOWNLOAD iOS 8.3 beta 2

  Daca sunteti interesati sa descarcati iOS 8.3 beta 2

 pentru terminalele voastre o puteti face, dar NU VETI PUTEA FACE INSTALAREA decat daca aveti un UDID inregistrat pentru dispozitiv. In aceasta idee, daca instalati iOS 8.3 beta 2 si faceti un backup datelor voastre, nu veti putea folosi acel backup intr-o versiune mai veche a iOS, deci il veti putea utiliza abia peste cateva luni de zile. Puteti descarca iOS 8.3 beta 2 din aceasta pagina iar daca sunteti interesati de inregistrarea unui UDID, trimiteti un email la zaone@idevice.ro pentru detalii.

  Inainte de a trimite email-ul va atentionez ca iOS 8.3 va fi testat public incepand de la jumatatea lunii viitoare, astfel ca poate ar fi bine sa mai aveti putina rabdare.

This post was last modified on feb. 24, 2015, 8:46 AM 08:46

Disqus Comments Loading...