X

Samsung Galaxy S6 – incarcarea in doar 10 minute

  Samsung Galaxy S6 a fost prezentat ieri de catre compania Samsung si una dintre principalele functii importante este posibilitatea de a incarca in 10 minute suficient de multa baterie pentru a folosi dispozitivul timp de 4 ore. Samsung nu spune ce sistem sta la baza acestei incarcari rapide si ce procent din baterie este incarcat in baza sa, dar caracteristica in sine este mai mult decat interesanta. Conform Samung, Samsung Galaxy S6 se va incarca in jumatatea timpului necesar pentru incarcarea iPhone 6

, iar aceasta este o adevarata realizare.

  Samsung a implementat de ceva vreme sisteme de incarcare rapida in smartphone-urile sale, iPhone-urile se incarca din ce in ce mai repede, insa Apple nu are o tehnologie de acest gen. Desi acest sistem de incarcare rapida al Samsung Galaxy S6 a fost trecut de catre multi cu vederea, realitatea este ca implementarea sa este extrem de utila. Mai mult decat atat, existenta sa este o provocare pentru compania Apple care trebuie sa vina cu sisteme mai bune pentru a incarca rapid iPhone-urile si tabletele iPad.

  Avand in vedere ca bateriile smartphone-urilor se descarca vazand cu ochii in timpul utilizarii, posibilitatea de a incarca un Samsung Galaxy S6 in doar 10 minute pana pe la 30% – 40% va poate scapa de multe batai de cap.

This post was last modified on mart. 2, 2015, 4:22 PM 16:22

Disqus Comments Loading...