X

MoreSiri aduce suport pentru limbi noi in Siri

  Siri a fost lansat de catre compania Apple cu suport pentru un anumit numar de limbi, el fiind actualizat pe parcursul anilor pentru a fi utilizabil in mai multe limbi de pe glob, iar in iOS 8.3 lista a fost extinsa de catre compania americana pentru noi utilizatori. MoreSiri este un tweak lansat in cursul acestei zile special pentru cei interesati sa aiba parte in iOS 8.2, si vechile versiuni ale iOS, de noile limbi ale Siri in iOS 8.3, el transferandu-le in terminalele noastre prin simpla instalare din Cydia.

  Conform dezvoltatorului tweak-ului MoreSiri, toate cele 6 limbi noi si 4 dialecte pentru limbi existente vor putea fi utilizate de catre toti cei care acceseaza Siri in propriile terminale, iar mai jos aveti intreaga lista a noilor limbi ce vor fi disponibil oficial dupa lansarea iOS 8.3. Avand in vedere ca Apple deocamdata testeaza suportul pentru aceste limbi, exista o foarte mare sansa ca experienta voastra de utilizare sa nu fie chiar atat de grozava, astfel ca nu trebuie sa va asteptati la foarte multe.

This tweak allows extra Siri languages (from iOS 8.3) for earlier OS. Important note: Localization in help page of Siri may not be changed in some languages, due to copyright files, unable to include those localizations from iOS 8.3. In that case, you have to manually edit localization for your own language.
– English (Singapore)
– English (New Zealand)
– English (India)
– Portuguese (Brazil)
– Danish
– Dutch
– Russian
– Swedish
– Thai
– Turkish

  MoreSiri este disponibil pentru descarcare gratuita din repo-ul BigBoss al Cydia.

This post was last modified on mart. 22, 2015, 8:50 PM 20:50

Disqus Comments Loading...