X

O fetita de 12 ani si-a otravit mama de 2 ori pentru ca i-a interzis sa-si foloseasca iPhone-ul

  Daca sunteti de parere ca dependenta de smartphone-uri este periculoasa, ei un nou caz din SUA ne dezvlauie cat de puternica poate fi legatura dintre un utilizator si al sau terminal mobil, in anumite cazuri aceasta motivand o persoana sa actioneze in mod criminal impotriva oricui ii interzice sa-si foloseasca dispozitivul. In aceasta idee avem un caz din SUA in care o fetita de 12 ani si-a otravit de 2 ori mama cu clor deoarece aceasta i-a interzis sa isi foloseasca terminalul iPhone, furia motivand copilul sa puna in pericol viata propriei mame.

  Dupa prima interdictie de a isi folosi iPhone-ul, fetita a ales sa toarne clor in bautura mamei sale, aceasta din urma simtind mirosul inainte de a bea, ea gandindu-se ca paharul fusese spalat de catre fiica sa inainte de a i se turna lichidul, astfel ca a decis sa il consume. Desigur ca femeia s-a simtit rau in urma inghitirii bauturii care continea clor si abia cateva zile mai tarziu, cand a fost pe punctul de a bea o noua bautura cea avea un puternic miros de clor, s-a hotarat sa isi confrunte fetita pentru a afla daca aceasta i-a turnat intr-adevar clor in pahar.

  Fetita a recunoscut actiunea, spunand ca interdictia de a folosi iPhone-ul a motivat-o sa actioneze intr-un mod atat de disperat, ea punandu-i in mod inconstient viata mamei in pericol, clorul putand afecta serios organele interne ale femeii daca era baut in cantitate mare. In final actiunile fetitei au adus-o in fata justitiei, insa problema principala aici este dependenta foarte mare a tinerilor de terminalele mobile si modurile extreme in care cei mici pot reactiona daca sunt separati pentru perioade lungi de timp de aceste dispozitive.

This post was last modified on mart. 22, 2015, 8:10 PM 20:10

Disqus Comments Loading...