X

Cydia 1.1.17 update aduce compatibilitate cu iOS 8.3

Cydia 1.1.17 update a fost lansat  cu doar cateva minute in urma pentru a aduce compatibilitate cu iOS 8.3 si a rezolva problema cannot identify your device care a fost intalnita de o multitudine de utilizatori pana acum.

Separat de rezolvarea problemei cu eroarea cannot identify your device, Cydia 1.1.7 aduce suport si pentru repo-urile care au drept link sintagma file:///, astfel ca daca aveti vreunul de adaugat in aplicatia voastra, acum puteti face acest lucru fara vreo problema.

Cydia 1.1.7 are disponibila actualizarea direct in aplicatie, deci simpla deschidere a ei va afisa un mesaj de alerta precum cel din imaginea de mai jos, iar voi va trebui sa alegeti optiunea Complete Upgrade pentru a instala patch-ul pe care saurik l-a lansat in aceasta seara.

Desi Cydia 1.1.7 aduce compatibilitate cu iOS 8.3 rezolvand eroarea cannot identify your device, din pacate problemele tweak-urilor din cauza incompatibilitatii Cydia Subtrate cu iOS 8.3 nu vor fi rezolvate de aceasta actualizare, saurik facand aceasta afirmatie pentru noi.

Practic vorbim despre o Cydia 1.1.17 care rezolva o problema a utilizatorilor care incercau sa se logheze in conturile Cydia pentru a descarca tweak-uri cumparate si nimic mai mult, deci nu va asteptati ca vreun tweak sa inceapa sa functioneze “ca prin minune”.

Problema tweak-urilor care nu functioneaza va trebui rezolvata de catre hackerii de la TaiG printr-o actualizare lansata pachetului de jailbreak, insa nimeni nu stie cand se va intampla acest lucru, asa ca va trebui sa aveti in continuare rabdare.

This post was last modified on iun. 24, 2015, 9:26 PM 21:26

Disqus Comments Loading...