X

Samsung ironizeaza posesorii de iPhone intr-un nou spot publicitar (Video)

Samsung ironizeaza posesorii de iPhone intr-un nou spot publicitar pentru promovarea Samsung Galaxy S6, compania coreeana avand de aceasta data in vedere problemele pe care le avem la incarcarea produselor Apple.

Mai exact, Samsung prezinta o multitudine de posesori de terminale iPhone 6

care se chinuie sa isi incarce dispozitivele prin conectarea lor la un cablu introdus intr-un incarcator aflat intr-o priza, sau prin introducerea lor intr-un dock de incarcare.

Samsung prezinta utilizatori de terminale iPhone 6 care sunt frustrati din cauza faptului ca terminalele lor nu se pot incarca fara fir, asa cum se intampla in cazul Samsung Galaxy S6, terminalul putand fi pozitionat pe un stand de incarcare pentru a oferi energie bateriei.

Ceea ce Samsung nu prezinta este acelasi chin in a conecta acel stand de incarcare la o priza sau la un alt cablu USB, procedura fiind similara, doar ca in cazul sau nu se introduce cablul de incarcare direct in terminal, ci in portul sau.

Desi ideea de a incarca un smartphone prin inductie s-a dovedit a fi interesanta pentru multi, din pacate aplicarea in lumea reala este deficitara, incarcarea facandu-se tot pe un stand, deci practic ori faci incarcare cu un cablu, ori cu un stand wireless, nu exista vreo diferenta.

Voi ce parere aveti despre aceasta reclama Samsung ?

Disqus Comments Loading...