X

Asa va arata Samsung Galaxy Note 5

Samsung Galaxy Note 5 va fi lansat in 14 august de catre compania Samsung de frica iPhone 6S si iPhone 6S Plus, iar astazi avem ocazia de a vedea o serie de imagini care prezinta design-ul potential al viitorului produs.

Acest concept are la baza schitele preluate din fabrici ale partenerilor Samsung pentru Samsung Galaxy Note 5 si publicate pe internet, deci ar trebui sa fie cat se poate de exact si ar trebui sa ne prezinte cat se poate de corect ceea ce vom vedea luna viitoare.

Avand in vedere ca Samsung asteapta foarte multe de la Samsung Galaxy Note 5 pentru a creste incasarile si profitul, va fi interesant de vazut care va fi reactia utilizatorilor in momentul aparitiei acestui produs in conferinta programata de catre coreeni in New York pe 12 august.

Samsung Galaxy Note 5 va fi prezentat pe 12 august in New York de catre reprezentanti ai companiei si atunci ar trebui sa vedem inclusiv Samsung Galaxy S6 Plus, un alt phablet care ar trebui sa genereze si mai multa confuzie pentru persoanele care cauta un smartphone cu ecran mare.

Samsung are o strategie confuza in ceea ce priveste phablet-urile, asta deoarece Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Plus vor avea dimensiuni apropiate, iar separat de ele ar putea fi lansat inclusiv Samsung Galaxy Note 5 Edge cu un ecran curbat.

Compania Samsung se asteapta ca aceste terminale sa fie cumparate de catre utilizatori care ar trebui sa ignore iPhone 6S si iPhone 6S Plus, iar lansarea lor cu o luna inaintea smartphone-urilor Apple are menirea de a realiza obiectivul Samsung, insa realitate probabil va fi alta.

Avand in vedere ca multi utilizatori asteapta inca de pe acum iPhone 6S si iPhone 6S Plus, aparitia Samsung Galaxy Note 5 si a Samsung Galaxy S6 Plus probabil nu va ajuta Samsung in vreun fel, asa ca vorbim mai mult ca sigur de o noua decizie gresita a coreenilor.

This post was last modified on iul. 15, 2015, 10:29 PM 22:29

Disqus Comments Loading...