X

iPad Pro – ecran Retina si iOS 9.1

iPad Pro va avea ecran de 12.9 inch cu rezolutie 2732 x 2048 pixeli, dar si un stylus Force Touch, informatiile fiind oferite de catre zvonuri furnizate de surse asiatice, dar si modul in care tableta este folosita in momentul de fata.

Avand in vedere ca iPad Pro are un ecran de 12.9 inch si o rezolutie de 2732 x 2048 pixeli, la primele calcule se pare ca densitatea de pixeli per inch va fi de 264 pentru acest produs, exact aceeasi densitate fiind oferita si de actuala tableta iPad Air 2 vanduta de catre compania Apple.

Avand in vedere aceasta densitate de pixeli per inch, este cat se poate de clar faptul ca iPad Pro va avea un ecran retina, acesta devenind un standard pentru tabletele si smartphone-urile companiei Apple, asa ca era oricum greu de crezut ca din Cupertino va fi lansat un produs cu un ecran de rezolutie mica.

Trecem acum de la ecran la sistemul de operare folosit de catre tableta, primele informatii descoperita despre produs in aplicatiile din App Store sugereaza faptul ca inginerii Apple o testeaza cu iOS 9.1 in momentul de fata si ar putea fi lansata impreuna cu el.

Anual compania Apple lanseaza tablete iPad noi si in ultimii ani ele au fost lansate cu o actualizare intermediara pentru iOS de tipul .1, astfel ca nu e greu de crezut ca iPad Pro ar putea fi lansata cu iOS 9.1, iPad Air 3 si iPad Mini 4 urmand a avea aceeasi situatie.

Acestea fiind spuse, iPad Pro este pregatita pentru a intra in stadiul final de dezvoltare pentru productie si ar trebui sa fie lansata in luna octombrie sau cel tarziu in luna noiembrie, cei de la Apple urmand a promova tabelta pentru mediile educational si business.

This post was last modified on aug. 19, 2015, 8:40 PM 20:40

Disqus Comments Loading...