X

Iata noul logo Google, evolutia sa si procesul de creatie (Video)

Noul logo Google a fost dezvaluit in cursul acestei zile de catre compania americana, cei din Mountain View considerand ca este cazul sa faca o schimbare de imagine pentru a mai aduce putina atentie asupra companiei dupa recenta lansare a unei companii-mama pentru toate subdiviziile sale.

Cei de la Google sustin ca noul logo reflecta realitatea in care ne aflam si ne arata cand “magia” Google actioneaza pentru noi, insa in mare vorbim despre o schimbare a fontului cu care este scris cuvantul, cei de la Google folosind acum fontul sans-sefir in locul celui serif utilizat in trecut.

Separat de schimbarea pentru logo-ul principal, cei de la Google au inlocuit si mica icoana Google vizibila in tab-ul accesarii paginilor, dar nu numai, acum ea avand in prim-plan litera G multicolora in locul celei albe pe un fundal albastru, asa ca vorbim despre o schimbare serioasa.

Today we’re introducing a new logo and identity family that reflects this reality and shows you when the Google magic is working for you, even on the tiniest screens. As you’ll see, we’ve taken the Google logo and branding, which were originally built for a single desktop browser page, and updated them for a world of seamless computing across an endless number of devices and different kinds of inputs (such as tap, type and talk).

Mai jos puteti vedea un clip video in care este prezentata, iar daca veti accesa prima pagina a motorului de cautare veti vedea inclusiv o mica animatie a modului in care a fost creat el.

Disqus Comments Loading...