X

Programul de upgrade pentru iPhone – iata detaliile

Programul de upgrade pentru iPhone a fost lansat in cursul serii trecute de catre compania Apple si prin el cei din Cupertino incearca sa reduca substantial rolul operatorilor de telefonie in vanzarea smartphone-urilor sale.

Apple este constienta ca majoritatea utilizatorilor de telefoane mobile isi cumpara dispozitivele impreuna cu abonamente de telefonie mobila, beneficiind in acelasi timp si de subventii substantiale pentru achizitie, preferand sa nu plateasca un pret intreg pentru terminal.

Prin programul de upgrade pentru iPhone compania Apple le permite clientilor sa-si cumpere un terminal iPhone in rate lunare care incep de la 33 de dolari si sa beneficieze de posibilitatea de a isi inlocui terminalul anual tot prin cei din Cupertino.

Cum functioneaza programul de upgrade pentru iPhone

Dupa plata celor 12 rate lunare utilizatorul poate alege un model mai nou al iPhone pe care sa il cumpere de la Apple, ciclul reluandu-se anual, Apple castigand aici utilizatori fideli care vor profita de ocazie pentru a-si schimba anual iPhone-urile fara costuri mari.

The iPhone Upgrade Program gives you an easier way to get a new iPhone every year, and the security and protection of AppleCare+. You’re even free to choose the carrier and rate plan that work for you.

After 12 installments, you can get a new iPhone and start a new iPhone Upgrade Program. No more waiting for your carrier contract to end. Just trade in your current iPhone for a new one, and your new program begins.

Practic un american plateste pe un iPhone 6S 16 GB 412.92 intr-un an de zile, asta in timp ce Apple il vinde cu 650 de euro deblocat in SUA, iar valoarea dispozitivului dupa un an de utilizare este mai mare decat diferenta de 238 de dolari rezultata din scaderea ratelor vs pretul de vanzare.

Prin acest program de upgrade pentru iPhone compania Apple castiga terminale refurbished la costuri foarte mici iar utilizatorii traiesc cu impresia ca au facut o adevarata “afacere”, insa deocamdata doar americanii vor beneficia de el.

This post was last modified on sept. 10, 2015, 1:56 PM 13:56

Disqus Comments Loading...