Prima Pagina iPhone Programul de upgrade pentru iPhone – iata detaliile

Programul de upgrade pentru iPhone – iata detaliile

program upgrade iPhoneProgramul de upgrade pentru iPhone a fost lansat in cursul serii trecute de catre compania Apple si prin el cei din Cupertino incearca sa reduca substantial rolul operatorilor de telefonie in vanzarea smartphone-urilor sale.

Apple este constienta ca majoritatea utilizatorilor de telefoane mobile isi cumpara dispozitivele impreuna cu abonamente de telefonie mobila, beneficiind in acelasi timp si de subventii substantiale pentru achizitie, preferand sa nu plateasca un pret intreg pentru terminal.

Prin programul de upgrade pentru iPhone compania Apple le permite clientilor sa-si cumpere un terminal iPhone in rate lunare care incep de la 33 de dolari si sa beneficieze de posibilitatea de a isi inlocui terminalul anual tot prin cei din Cupertino.

Cum functioneaza programul de upgrade pentru iPhone

Dupa plata celor 12 rate lunare utilizatorul poate alege un model mai nou al iPhone pe care sa il cumpere de la Apple, ciclul reluandu-se anual, Apple castigand aici utilizatori fideli care vor profita de ocazie pentru a-si schimba anual iPhone-urile fara costuri mari.

The iPhone Upgrade Program gives you an easier way to get a new iPhone every year, and the security and protection of AppleCare+. You’re even free to choose the carrier and rate plan that work for you.

After 12 installments, you can get a new iPhone and start a new iPhone Upgrade Program. No more waiting for your carrier contract to end. Just trade in your current iPhone for a new one, and your new program begins.

Practic un american plateste pe un iPhone 6S 16 GB 412.92 intr-un an de zile, asta in timp ce Apple il vinde cu 650 de euro deblocat in SUA, iar valoarea dispozitivului dupa un an de utilizare este mai mare decat diferenta de 238 de dolari rezultata din scaderea ratelor vs pretul de vanzare.

program upgrade iPhone 1Prin acest program de upgrade pentru iPhone compania Apple castiga terminale refurbished la costuri foarte mici iar utilizatorii traiesc cu impresia ca au facut o adevarata “afacere”, insa deocamdata doar americanii vor beneficia de el.

 • Swat

  Deci sa inteleg ca un american poate opta pentru un iPhone 6s pentru care sa plateasca 32,4 dolari / luna timp de 24 de luni. Dupa 12 luni poate sa ia urmatorul iPhone si sa prelungeasca cu inca 24 de luni. In acest ritm clientul va avea un an in plus de plata pentru fiecare telefon achizitionat anual.

 • KlaudiNhO

  Daca vinzi un iphone 6 nu pui mai mult de 200 euro sa ei altul …. si abinament tot trebuie sa platesti

 • ai telefon

  Eu de exemplu nu plătesc abonament , atâta timp cât ai tel achitat faci ce vrei.
  Si îți poți vinde tel anual si mai pui diferența si îți cumperi unul nou.
  Problema e costul de achiziție prima data.
  Cel mai bine se vinde iPhone second hand in Italia zici ca nu se mai găsesc ( subito.it)
  Din momentul in care îți apare tel pe site începe tel sa sune am rămas uimit si apropo nu la prețuri ridicole prețuri destul de ok poți vinde

 • Daca nu stai in SUA nu trebuie sa iti bati capul.
  Telefonul pe care il predai tu inapoi e vandut la un pret mai mare decat cel la care ti-l preia Apple, tu achizit mai mult de jumatate din valoarea terminalului in acel an.

 • Pingback: Samsung copiaza iPhone Upgrade Program | iDevice.ro()

 • Pingback: Programul de vanzare in rate a iPhone are succes | iDevice.ro()