X

iOS 9 aduce Picture in Picture pentru FaceTime

iOS 9 Picture in Picture este o functie implementata de catre compania Apple pentru tabletele sale iPad, ea oferindu-ne posibilitatea de a micsora ecranului unei aplicatii la o mica fereastra care poate fi afisata peste orice alta aplicatie sau meniu al sistemului de operare.

Desi in mod normal multi s-ar fi asteptat ca aceasta functie sa fie disponibila doar pentru aplicatiile native si terte ale sistemului de operare, iata ca Picture in Picture este disponibil inclusiv pentru sistemul FaceTime, dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai sus.

Practic atunci cand initiati un apel FaceTime

in iOS 9 si apasati butonul Home pentru a parasi acea fereastra si a cauta ceva prin tableta, apelul nu este oprit asa cum se intampla in mod normal ci ecranul este transformat intr-o fereastra mica afisata in partea inferioara a ecranului, apelul ramanand deschis.

V-am spus deja pe ce tablete iPad puteti folosi Picture in Picture si din pacate el nu este disponibil inclusiv pe terminalele iPhone, desi ar fi fost foarte grozav sa putem face acealsi lucru pe smartphone-urile celor din Cupertino pentru apelurile FaceTime facute cu diversi prieteni.

This post was last modified on sept. 28, 2015, 9:14 AM 09:14

Disqus Comments Loading...