X

Cand se liveaza iPhone 6S in Romania ?

Cand se liveaza iPhone 6S in Romania ? Daca ai facut o comanda pentru iPhone 6S sau iPhone 6S Plus de la un operator de telefonie mobila din Romania sau de la un magazin online, atunci probabil astepti cu nerabdare sa-ti fie livrat acasa noul terminal al companiei Apple.

In mod oficial lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus din Romania va avea loc pe data de 9 octombrie, adica vinerea viitoare vor incepe livrarile iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania, atat de la operatorii de telefonie mobila, cat si de la magazinele online.

Aici vorbim doar despre magazine care vand oficial iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania, compania Apple obligand toate aceste entitati sa nu livreze terminalele pana in data de 9 octombrie cand va avea loc lansarea oficiala in tara noastra pentru cele doua smartphone-uri.

Cand se liveaza iPhone 6S in Romania ?

Chiar daca aveti de asteptat pana vineri cand se livreaza iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania, unele magazine ar trebui sa aiba deja terminalele in display pentru testare, asta in timp ce in alte situatii livrarile ar putea ajunge dupa data de 9 octombrie, din pacate.

Daca locuiti in provincie, exista posibilitatea sa primiti iPhone 6S sau iPhone 6S Plus in 10 octombrie sau abia in 12 octombrie, totul in functie de numarul de comenzi facute pentru cele doua produse si capacitatea firmelor de curierat de a livra coletele catre clienti.

Daca va temeti ca nu veti primi iPhone 6S sau iPhone 6S Plus in 9 octombrie, puteti discuta cu magazinul de la care ati facut comanda sau cu operatorul de la care ati cumparat produsele pentru a le ridica intr-o reprezentata de-a lor fie in noaptea de 9 octombrie, fie in cursul zilei.

Nu stiu deocamdata daca vreun operator din Romania va avea vreun magazin deschis in noaptea de 9 octombrie pentru lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus, insa stiu ca eMAG asteapta clientii interesati in showroom-ul lor in 9 octombrie.

This post was last modified on oct. 5, 2015, 6:48 PM 18:48

Disqus Comments Loading...