X

Samsung Galaxy Note 5 rose gold a fost anuntat

Ce face Apple face si Samsung, asa ca astazi aflam ca Samsung Galaxy Note 5 rose gold, roz auriu, a fost anuntat de catre compania coreena la doar o luna si o saptamana distanta de prezentarea oficiala a iPhone 6S si iPhone 6S Plus in versiuni rose gold.

Unii dintre voi probabil stiti deja ca versiunea rose gold a iPhone 6S si iPhone 6S Plus s-a dovedit a fi extrem de populara in randul celor care si-au achizitionat noile terminale Apple in ultimele saptamani, iar cei de la Samsung s-au gandit sa produca terminale in aceeasi culoare.

Incepand din 23 octombrie Samsung Galaxy Note 5 rose gold va fi vandut in Coreea de Sud de catre compania Samsung, el urmand a ajunge pe piata impreuna cu o versiune argintie, insa aceasta din urma conteaza mai putin pentru ceea ce discutam noi in momentul de fata.

Daca suntem complet sinceri, era de asteptat ca Samsung sa lanseze un Samsung Galaxy Note 5 rose gold pe piata si el va fi cel mai probabil urmat de versiuni rose gold ale intregii linii Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge, pentru a completa intreaga oferta.

In general Samsung asteapta ca Apple sa faca o functie sau o culoare populara inainte de a o implementa intr-un produs propriu, aceasta fiind strategia coreenilor de ani si ani de zile, iar acum ei dovedesc lipsa de imaginatie, insa nici acest lucru nu este chiar atat de nou.

Acestea fiind spuse, Samsung face din nou exact ceea ce face Apple, asa ca Samsung Galaxy Note 5 rose gold va fi disponibil in curand pentru cei interesati.

Disqus Comments Loading...