X

iPad 2 este cel mai folosit model al iPad

iPad 2 este in continuare cel mai folosit model al iPad desi tableta a fost lansata de catre compania Apple in anul 2011, deci la 4 ani distanta din acel punct produsul este in continuare in topul utilizarii.

La aceasta popularitate surprinzatoare a contribuit cu siguranta si faptul ca Apple a continuat sa vanda iPad 2 pana in 2014 la un pret mai mult decat convenabil, tableta ruland chiar si iOS 9, asa ca oferirea suportului pentru ea este cat se poate de normal.

In imaginea de mai sus puteti vedea ca iPad Mini este a doua tableta iPad in ceea ce priveste gradul de utilizare, iPad Air si iPad 4 fiind urmatoarele, iPad 3 incheind un top 5 in care nu regasim vreunul dintre modelele lansate de catre Apple in ultimul an.

iPad Air 2 lansata in 2014 de catre Apple ocupa pozitia a sasea, ea fiind urmata de iPad Mini 2, iPad 1, iPad Mini 3 si iPad Mini 4, iar la fel de surprinzator este faptul ca primul model al iPad este mai popular decat mini-urile lansate in 2014 si 2015.

Tabletele iPad au fost gandite de catre compania Apple pentru a fi utilizate pentru perioade de timp mai mari decat terminalele iPhone, iar acest lucru a afectat serios vanzarile celor din Cupertino, insa multa lume se bucura in continuare de tablete vechi de 4 sau 3 ani de zile.

This post was last modified on nov. 6, 2015, 10:10 PM 22:10

Disqus Comments Loading...