Prima Pagina iPad iPad 2 este cel mai folosit model al iPad

iPad 2 este cel mai folosit model al iPad

iPad 2 cel mai popular modeliPad 2 este in continuare cel mai folosit model al iPad desi tableta a fost lansata de catre compania Apple in anul 2011, deci la 4 ani distanta din acel punct produsul este in continuare in topul utilizarii.

La aceasta popularitate surprinzatoare a contribuit cu siguranta si faptul ca Apple a continuat sa vanda iPad 2 pana in 2014 la un pret mai mult decat convenabil, tableta ruland chiar si iOS 9, asa ca oferirea suportului pentru ea este cat se poate de normal.

In imaginea de mai sus puteti vedea ca iPad Mini este a doua tableta iPad in ceea ce priveste gradul de utilizare, iPad Air si iPad 4 fiind urmatoarele, iPad 3 incheind un top 5 in care nu regasim vreunul dintre modelele lansate de catre Apple in ultimul an.

iPad Air 2 lansata in 2014 de catre Apple ocupa pozitia a sasea, ea fiind urmata de iPad Mini 2, iPad 1, iPad Mini 3 si iPad Mini 4, iar la fel de surprinzator este faptul ca primul model al iPad este mai popular decat mini-urile lansate in 2014 si 2015.

Tabletele iPad au fost gandite de catre compania Apple pentru a fi utilizate pentru perioade de timp mai mari decat terminalele iPhone, iar acest lucru a afectat serios vanzarile celor din Cupertino, insa multa lume se bucura in continuare de tablete vechi de 4 sau 3 ani de zile.

 • KlauduNhO

  cum sa nu folosesti ipad 2 cand dupa atati ani bateria tine la fel 10 ore de utilizare iar cu ios 7.12 ruleaza perfect

 • Fane

  S-ar putea ca asta sa si fie “problema” iPad-urilor. Sunt foarte bune si “duc” mult.
  Am iPad mini 1, air si air2.

 • tomi

  la fel detin ipad 2 de cand a aparut… e bun dar as face un upgrade.. dar nu/i vad rostul..

 • Srb Srb

  da dar dupa atata timp merita un upgrade datorita functiilor in plus care diferentiaza fata de un iphone, split view, slide view si PiP

 • V.P

  Testeaza un Air @Toni , o sa vezi diferenta . Am gasit pe OLX iPad Air 16GB Nou sigilat , garantie 1an la 1400 iar iPad Air 2 1690 lei .

 • V.P

  Am avut iPad 2 , o super tableta .

 • D.L. Andrei

  Dupa parerea mea iPad 2 a fost cea mai buna tableta. Si acum bateria tine la fel ca in prima zi si se misca excelent cu iOS 7 pentru o tableta din 2011

 • rundown

  Si ipad 4 cu cellular e foarte buna. O am din 2013 si inca nu simt nevoia de upgrade la Air sau ipad pro

 • Razer Andrei

  Am avut si eu ipad 4 (cellular) si a fost super buna,mergea PERFECT pe ios 8.1, (am dat.o din simplu fapt ca vream alta platforma de soft), dar in rest, toate cele bune!si normal ca trebuie sa ,,duca mult” tinad cont ca ma dusese la vreo….1000 euro, cu tot cu folii pe display ,vreo inca doua cabluri de date (ca se mai duc si ele) si coperta lor de protectie!