X

Cele mai populare mituri despre smartphone-uri

 Cu siguranta fiecare dintre noi are in jurul lui cate un ” smartphone expert “, omul acela care te asigura ca stie tot, despre orice, de la mituri despre smartphone-uri, la teste si cercetari. Realitatea este ca, cine spune ca le stie pe toate, de fapt nu stie nimic.

In mod cert vi s-a spus si voua, in mod direct, sau citind de pe internet cum ca, cu cat camera unui smartphone are mai multi megapixeli, cu atat mai bine. Gresit! Numarul megapixelilor nu are neaparat legatura cu calitatea pozei ci, mai degraba, cu marimea fotografiei obtinute.

Cati dintre noi nu stiau, si stiu inca, ca daca iti lasi telefonul la incarcat peste noapte, bateria se va strica!? Toti am auzit-o. Ei bine, ni se spune nu avem de ce sa iti faci griji intrucat, cum bine stim, smartphone-urile au baterie cu Litiu-ion si se opresc din incarcare atunci cand bateria este incarcata complet. Personal, n-as generaliza!

La fel cred si ca ati auzit ca ecranul telefonului trebuie sa aiba o rezolutie cat mai inalta. Unii pecialisti sustin ca ochiul uman nu percepe mai mult de 300 de pixeli/ 700 de centimetri. Asadar,conform lor, rezolutiile ce depasesc acest raport nu ne-ar ajuta cu nimic . Nici despre asta nu stiu ce zic si n-as putea fi chiar de acord.

Voi ce alte mituri stiti? 

This post was last modified on ian. 18, 2016, 1:56 PM 13:56

Disqus Comments Loading...