X

Apple TV 4 va putea fi controlat total si de pe iPhone

Apple TV 4 a fost lansat de catre compania Apple impreuna cu o noua telecomanda care le ofera utilizatorilor posibilitatea de a controla produsul folosind Siri sau un touchpad, aplicatia Apple Remote pentru iOS avand o functionalitate foarte limitata.

Acest lucru se va schimba in viitor deoarece Apple va lansa o noua aplicatie Apple TV Remote, iar prin aceasta utilizatorii vor putea controla Apple TV 4 de pe iPhone exact precum o fac deja folosind telecomanda dedicata, schimbarea fiind una grozava.

Informatiile au fost oferite de catre Eddy Cue si Craig Federighi, vicepresedinti ai Apple, ei confirmand faptul ca telecomanda Siri nu va fi singura metoda de a controla Apple TV 4 si ca ea nu va avea functii in plus fata de aplicatia pentru iPhone, ci va oferi doar o experienta diferita.

Partea interesanta este ca aplicatia noua va permite inclusiv controlarea jocurilor, chiar si in multiplayer, astfel ca o persoana va juca de pe iPhone si una de pe tastatura, fiecare controland un set separat de personaje ale jocului.

And more than that, really; the full Siri to your phone, communicating with your TV. That’s a great upgrade to that app. And like gestures, for instance. Because obviously the trackpad function of the remote can be done with your phone now, too, with that Remote, so it’s a really full replacement.

Deocamdata nimeni nu stie cand va fi lansata noua versiune a aplicatiei Apple Remote pentru iPhone, insa de indata ce ea va fi disponibila va voi anunta.

Disqus Comments Loading...