X

Instagram update aduce o noua iconita si un design modificat

Aplicatia Instagram a fost actualizata in cursul acestei zile, compania cu acelasi nume lansand in sfarsit design-ul alb-negru pe care vi l-am prezentat acum cateva saptamani, dar impreuna cu el avem parte si de o iconita noua gandita de catre dezvoltatori.

Cei de la Instagram sustin ca schimbarile fac parte din evolutia naturala a retelei de socializare in care zilnic sunt incarcate peste 80 de milioane de poze si clipuri video, peste 300 de milioane de persoane folosind-o lunar pentru a partaja continut.

Interfata alb-negru este mult mai simpla si probabil mai prietenoasa cu ochii in cazul utilizarii pe timpul noptii, insa noua iconita reprezinta o schimbare radicala care probabil ii va face pe multi sa caute aplicatia prin ecranul principal de aplicatii.

Noua versiune a aplicatiei Instagram poate fi DESCARCATA GRATUIT chiar acum din App Store.

Today we’re introducing a new look. You’ll see an updated icon and app design for Instagram. Inspired by the previous app icon, the new one represents a simpler camera and the rainbow lives on in gradient form. We’ve made improvements to how the Instagram app looks on the inside as well. The simpler design puts more focus on your photos and videos without changing how you navigate the app.

Disqus Comments Loading...