X

iPhone 7 si 7 Plus apar in noi schite

iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt prezentate astazi in doua noi schite care se presupune ca ar fi fost create in baza unor specificatii furnizate de catre un partener al companiei Apple, ele aratand din nou ca schimbarile ar putea fi trunchiate anul acesta de catre Apple.

Conform celor care au preluate aceste schite, ele ar avea o vechime de 3 – 4 luni si ar fi fost folosite in ianuarie pentru a produce prototipuri testate de catre angajatii celor din Cupertino, astfel ca desi au o vechime mare, ar putea fi totusi destul de exacte.

Conform celor care au furnizat informatiile, iPhone 7 va avea 138.3 mm inaltime, 67.12 mm latime si 7.1mm grosime, adica exact precum iPhone 6S, insa o camera mai mare s-ar regasi in dispozitiv si antenele ar urma sa dispara din carcasa sa.

iPhone 7 Plus urmeaza sa aiba 158.2mm inaltime, 77.9mm latime si 7.3mm grosime, exact precum iPhone 6S Plus, insa spre deosebire de vechiul terminal, cel nou ar avea o camera duala, aceasta iesind in exteriorul carcasei dispozitivului.

iPhone 7 – momentul compromisului

Practic, in baza acestor schite vedem din nou ca Apple nu va face schimbari radicale in design-ul noilor terminale fata de cele vechi, portul audio de 3.5mm nefiind prezent in aceste imagini, asa cum ni s-a spus in atat de multe ocazii pana in prezent.

In ceea ce priveste Smart Connector-ul, compania Apple pare sa il pregateasca exclusiv pentru iPhone 7 Plus, smartphone-ul cu ecran mai mare urmand a fi rasfatat si cu functii de care terminalul mai mic nu pare sa beneficieze anul viitor.

Acestea fiind spuse, in 2016 compania Apple ar putea sugera ideea ca utilizatorii sai sa se gandeasca mai serios la cumpararea smartphone-urilor cu ecrane de 5.5 inch, sau cel putin asta sugereaza schitele aparute in cursul acestei zile.

This post was last modified on mai 11, 2016, 7:03 PM 19:03

Disqus Comments Loading...