X

iPhone 7 – 3 GB RAM, buton 3D Touch si o noua culoare

iPhone 7 nu va avea port audio de 3.5mm, iar acest lucru este stiut de foarte mult timp, insa astazi ni se confirma din nou faptul ca Apple nu intentioneaza sa includa in pachetul terminalului o pereche de casti EarPods care au conector Lightning, ci in schimb va include un adaptor care va permite folosirea castilor standard.

Mai exact, cei de la Apple le vor oferi utilizatorilor posibilitatea de a conecta la iPhone 7 orice fel de casti folosind acest adaptor, iar solutia este mai buna decat cea a oferirii unor casti EarPods Lightning, deoarece le permite clientilor sa foloseasca orice fel de casti cu terminalul lor, atunci cand doresc sa sculte muzica.

Mai mult decat atat, informatiile de astaz confirma faptul ca iPhone 7 Plus va avea 3 GB RAM pentru camera duala, iPhone 7 ramanand cu cei 2 GB RAM existenti si in actualul model, insa camera sa va fi imbunatatita fata de cea a iPhone 6S, asa cum face in fiecare an compania Apple.

3 GB RAM, difuzoare stereo, rezistenta la apa si buton Home 3D Touch

In continuare, ni se spune din nou ca iPhone 7 urmeaza sa aiba doua difuzoare la baza carcasei, acestea putand fi in final stereo, desi unele zvonuri au negat aceasta posibilitate, compania Apple facand deasemenea modificari pentru carcasa dispozitivului, astfel incat apa sa nu mai afecteze componentele interne.

Daca tot vorbim despre schimbari substantiale, ei bine ni se spune din nou ca vom vedea un buton Home 3D Touch in locul celui clasic, deci utilizatorii vor atinge acest buton si vor apasa puternic pe el pentru a simula ceea ce fac in mod normal cu butonul clasic, acesta din urma oferind feedback tactil pentru a simula apasarea normala.

Mai mult decat atat, se pare ca Apple pregateste intr-adevar o noua culoare pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, insa din pacate in acest zvon nu se specifica si care ar fi aceasta, dar probabil vorbim despre acel negru spatial, sau poate chiar o culoare albastra, in functie de ceea ce doreste sa ne ofere compania Apple.

Nou in interior, vechi in exterior

Schimbarile pentru iPhone 7 ar fi acestea :

  1. o camera duala si 3 GB RAM pentru iPhone 7 Plus;
  2. o camera mai buna pentru iPhone 7, care are stabilizator optic de imagine;
  3. un difuzor suplimentar si posibila redare stereo;
  4. rezistenta la apa;
  5. un buton Home 3D Touch in locul celui clasic;
  6. o culoare noua pentru carcasa;
  7. eliminarea portului audio de 3.5mm si includerea unui adaptor pentru castile compatibile cu acest tip de port

Practic, vorbim despre o serie de schimbari destul de serioase facute de catre compania Apple pentru componentele interne ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus, insa din pacate ele nu se vor resimti si in exterior, posibila noua culoare si cateva schimbari minore pentru carcasa fiind singurele noutati pe care cei din Cupertino le-ar putea avea pregatite pentru noi.

Foarte multa lume a afirmat cu tarie ca nu intentioneaza sa cumpere un iPhone 7 care nu are un design nou, insa pentru Apple acest lucru pare sa conteze prea putin, cei din Cupertino fiind mai interesati sa faca orice cred ei ca este bine, ignorand in proces oamenii care ar trebui sa le ingroase conturile.

Acestea fiind spuse, ati fi dispusi sa cumparati un iPhone 7 sau iPhone 7 Plus care are schimbarile mentionate mai sus ?

This post was last modified on iul. 24, 2016, 5:29 PM 17:29

Disqus Comments Loading...