X

iPhone 7 Plus nu va avea Smart Connector

iPhone 7 Plus nu va avea Smart Connector conform unui producator cunoscut de carcase pentru terminalele iPhone ale companiei Apple. Acest producator de carcase sustine ca a inceput deja productia de accesorii pentru iPhone 7, iar iPhone 7 Plus nu va avea acest conector asteptat de catre foarte multa lume.

Foarte multe zvonuri ne-au spus ca iPhone 7 Plus are Smart Connector, iar prin el ar putea fi conectate unele accesorii noi la noul iPhone al Apple. Desi cei de la Apple au testat implementarea unui Smart Connector in iPhone 7 Plus, in final s-ar fi luat decizia ca aceasta schimbare sa fie amanata pana anul viitor.

iPad Pro este singurul tip de produs Apple in care exista un Smart Connector, iar multi au fost surprinsi sa afle ca acelasi lucru ar putea fi oferit in iPhone 7 Plus. Lasand surprinderea la o parte, acest port ar fi permis crearea unor noi tipuri de accesorii inteligente pentru iPhone, insa Apple pastreaza surpriza pentru anul 2016.

iPhone 7 Plus este lipsit de Smart Connector

Daca iPhone 7 Plus ar fi avut Smart Connector, atunci diferenta fata de iPhone 7 ar fi fost si mai mare, data nu doar de camera duala, iar utilizatorii ar fi avut o alegere si mai grea de facut. Pe de alta parte, avand in vedere ca iPhone 7 are vanzarile cele mai mari, interesul dezvoltatorilor de a crea accesorii pentru Smart Connector ar fi fost mai mic.

Este greu de spus in momentul de fata de ce a decis Apple sa renunte la Smart Connector in iPhone 7 Plus, insa probabil el nu a fost dezvoltat suficient de bine pentru a fi oferit. Apple are obiceiul de a nu implementa schimbari in produse daca ele nu sunt suficient de bine pregatite, iar aceasta a fost probabil sitautia si acum.

Acestea fiind spuse, daca asteptati ca iPhone 7 Plus sa vina cu un Smart Connector, ei bine veti fi probabil foarte dezamagiti sa aflati ca acest lucru nu se va intampla.

This post was last modified on aug. 24, 2016, 6:58 PM 18:58

Disqus Comments Loading...