X

Samsung Galaxy Note 7 – autonomia bateriei

Primul test comparativ pentru autonomia bateriei Samsung Galaxy Note 7 ne arata faptul ca bateria de 3500 mAh nu este chiar atat de mare in comparatie cu nevoile utilizatorilor. Conform acestui test, Samsung Galaxy Note 7 poate functiona timp de 9 ore si 48 de minute, cu doar 37 de minute mai mult decat iPhone 6S Plus.

Diferenta intre autonomia bateriei celor doua terminale este mica, in comparatie cu totalul, iar acest lucru era cel mai probabil asteptat de catre unele persoane. iPhone 6S Plus are o baterie de 2705 mAh, in timp ce Samsung Galaxy Note 7 are o baterie cu 800 mAh mai mare, insa diferenta in autonomie este infima in comparatie cu energia stocata.

Diferenta dintre autonomia bateriei Samsung Galaxy Note 7 si cea a Samsung Galaxy Note 5 este identica precum cea inregistrata pentru iPhone 6S Plus. Samsung nu a reusit sa creasca suplimentar autonomia bateriei terminalului sau in comparatie cu modelul anterior, iar acest lucru este practic principala problema pentru multi utilizatori.

Ca sa fiu sincer, ma asteptam ca Samsung Galaxy Note 7 sa aiba o autonomie cu mult mai mare fata de cea a iPhone 6S Plus, insa iata ca in acest test lucrurile sunt diferite. Desigur ca in aceste cazuri conteaza cel mai mult modul de testare si modul in care utilizatorii isi folosesc terminalele in viata de zi cu zi.

Testele precum acesta sunt facute cu script-uri care ruleaza diverse pagini web si benchmark-uri, deci nu reflecta neaparat utilizarea reala, insa sunt singurele prin care putem afla ceva in legatura cu autonomia bateriei unui smartphone sau altul.

This post was last modified on aug. 27, 2016, 12:44 PM 12:44

Disqus Comments Loading...