X

Castile AirPods sunt versiunea premium a Beats

S-a zvonit zilele acestea ca impreuna cu iPhone 7 compania Apple va lansa si o pereche de casti wireless, iar desi multi au crezut ca ele sunt EarPods, de fapt ele se vor numit AirPods. O serie de informatii venite astazi de la un reputat analist asiatic sugereaza faptul ca aceste casti ar fi de fapt versiunea premium a castilor Beats, care sunt oricum premium.

Pentru ca aceste casti sa fie intr-adevar premium, cei de la Apple au creat un chip Bluetooth special, el consumand mai putina energie si oferind calitate audio mai buna. Castile AirPods ar urma sa includa acest chip, ele fiind similare celor ale companiei Bragi, iar sunetele redate de catre ele ar trebui sa fie extrem, extrem de clare.

Noile casti AirPods vor fi vandute impreuna cu ele ale Beats, Apple testand piata castilor premium pentru a-i vedea potentialul, dar nu se stie daca ele vor mai scumpe decat cele Beats. Aceasta presupunere este destul de ciudata, avand in vedere ca in general “premium” inseamna scump, iar daca AirPods nu vor fi mai scumpe decat Beats, e greu de crezut ca vor avea o calitate mai buna, daca ne uitam la modul in care gandeste Apple.

Beats urmeaza sa devina un brand de produse de categorie medie dupa lansarea castilor AirPods, cel putin pe partea de casti fara fir. Apple vrea sa profite de pe urma existentei unui numar mare de casti proprii in magazine, iar din moment ce si-a creat un chip Bluetooth special pentru ele, este clar ca are interes mare de a aduce produsul pe piata.

“Suntem de parere ca Apple va pozitiona brand-ul Beats in segmentul produselor cu pret mediu, dupa ce va lansa propriile casti Bluetooth, in ideea de a isi maximiza profitul cu o strategie dual-brand. Credem deasemenea ca Apple si-a creat un chip Bluetooth special pentru comunicatii, avand in vedere consumul mare de energie al acestui tip de casti si cresterea rapida a vanzarilor de casti fara fir.”

Teoretic, AirPods ar trebui sa fie prezentate maine impreuna cu iPhone 7, asa ca va astept incepand cu ora 19:30 pentru a vedea ce ne-a pregatit Apple.

This post was last modified on sept. 6, 2016, 8:48 PM 20:48

Disqus Comments Loading...