X

Lenovo confirma specificatiile iPhone 7 ?

Imaginea de mai jos a facut turul retelelor de socializare din China astazi, ea incercand sa ne arate specificatiile iPhone 7 prezentate de catre Lenovo intr-o conferinta proprie. Cate informatii din interiorul Apple are Lenovo este foarte greu de ghicit, insa atentia pe care o acorda compania chinezeasca noului iPhone este foarte usor de vazut.

Specificatiile iPhone 7 Plus dezvaluite de catre compania Lenovo in imaginea de mai jos sunt cel mai probabil “culese” din multitudinea de zvonuri aparute pana acum pe internet. Este putin probabil ca Lenovo sa fi aflat datele de la parteneri Apple, mai ales ca nu avem absolut nimic ce nu ar fi fi fost prezentat in vreun zvon pana acum.

Conform celor de la Lenovo, specificatiile iPhone 7 Plus ar include : un ecran cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie 1920 x 1080 pixeli, pana la 256 GB spatiu de stocare, o baterie de 3000 mAh, o camera cu zoom digital de 4x si doua difuzoare mono implementate la baza carcasei, toate informatiile fiind prezentate pana in prezent.

Specificatiile iPhone 7 Plus anuntate de catre Lenovo ?

Dintre toate specificatiile iPhone 7 mentionate de catre compania Lenovo mai sus, cele doua difuzoare nu vor exista, sau cel putin nu in masura in care sustine Lenovo. Deasemenea nici bateria nu va avea chiar 3000 mAh, ea urmand a fi cu cateva zeci de mAh mau mica, dar diferena nu este foarte mare fata de ceea ce prezinta Lenovo.

Cei de la Lenovo au facut o comparatie intre iPhone 7 Plus, Galaxy Note 7 si Moto Z/Z Play pentru a evidentia ceea ce ofera ei in comparatie cu concurenta. Specificatiile celor de la Lenovo sunt impresionante, iar atentia pe care o acorda viitoarelor terminale Apple dezvaluie faptul ca ei se gandesc serios si pentru viitor.

Daca in mod normal v-as spune sa nu va faceti mari sperante ca informatiile eclor de la Lenovo sa fie adevarate, in aceasta situatie va spun ca 90% dintre ele sunt adevarate si vor fi anuntate maine.

Concluzionand, nu uitati ca maine seara incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte compania Apple.

This post was last modified on sept. 6, 2016, 9:06 PM 21:06

Disqus Comments Loading...