X

iPhone 7 domina topul celor mai puternice smartphone

iPhone 7 si iPhone 7 Plus domina fara drept de apel topul celor mai puternice smartphone-uri existente pe piata in luna septembrie a acestui an, conform celor de la AnTuTu. In imaginea de mai jos aveti o clasificare a celor mai puternice smartphone-uri conform testelor de performanta facute folosind aplicatia AnTuTu pentru iOS si Android.

In imagine puteti vedea ca iPhone 7 Plus obtine 172644 puncte in testele AnTuTu, in timp ce iPhone 7 obtine 170124 puncte, diferenta fiind nesemnificativa. Cele 2000 de puncte au probabil la baza o variatie normala care apare in testele de acest gen si nu sunt date de acel 1 GB de RAM suplimentar, altfel diferenta ar fi fost mult mai mare.

La o distanta procentuala de aproximativ 10% in urma iPhone 7 regasim LeEco Pro 3, acesta obtinand 160856 puncte in testele facute prin AnTuTu. In urma sa vine Xiaomi Mi 5S Plus care are performante serios inferioare celor 3 terminale pozitionate inaintea sa, modelul Mi 5S incheind un top 5 cu diferente mari intre terminalele plasate acolo.

 iPhone 7 domina topul celor mai puternice smartphone

Foarte interesant este ca in acest top regasim Galaxy Note 7 abia pe pozitia a 8-a, la distanta foarte mare de iPhone 7 Plus, in ciuda afirmatiilor Samsung privind performantele de top. Dupa cum puteti vedea si din imagine, separat de iPhone 7, iPhone 7 Plus si Galaxy Note 7, restul smartphone-urilor sunt facute de catre fabricanti chinezi.

In ciuda tuturor eforturilor celor de la Samsung, sau a altor companii de top, producatorii din China reusesc sa lanseze smartphone-uri cu performante de top. Compania Apple a reusit sa ii intreaga la o distanta mare deocamdata, insa aceasta suprematie va dura doar 1/2 luni, pentru ca vor aparea terminale care sa le egaleze si sa le intreaca, dar numai usor.

In China performantele unui smartphone conteaza extrem de mult, iar rezultatele iPhone 7 si iPhone 7 Plus pun cu siguranta noile produse Apple pe o pozitie buna in mintile consumatorilor.

This post was last modified on oct. 3, 2016, 1:03 PM 13:03

Disqus Comments Loading...