X

Al cincilea Galxy Note 7 “sigur” a luat foc

In aceasta seara avem confirmarea ca un al cincilea Galaxy Note 7 “sigur” a luat foc in casa unui barbat din statul american Virginia, SUA. Exact precum intr-unul dintre cazurile prezentate dimineata, terminalul i-a umplut camera cu fum in mijlocul noptii si a ars noptiera pe care se afla inainte de a se stinge, problema fiind una majora pentru Samsung.

Terminalul Galaxy Note 7 care a luat foc acum fusese inlocuit pe 23 septembrie de catre barbat, aceasta avand inclusiv chitantele pe care le-a primit de la magazinul operatorului Sprint. Unitatea este una care ar trebui sa aiba baterie “sigura”, insa desigur ca nu are altceva decat o baterie care a luat foc dupa doua saptamani de folosire.

Spre deosebire de un alt caz din aceasta saptamana, acum barbatul nu a fost nevoit sa mearga la spital pentru a fi tratat pentru bronsita acuta, insa el afirma ca a tras o speritura serioasa. Este foarte ciudat sa te trezesti intr-o camera plina de fum si cu un terminal care si-a ars amprenta in noptiera, asa ca Samsung va avea multe scuze de cerut.

Mergand cu terminalul Galaxy Note 7 la magazinul de la care a primit unitatea inlocuitoare, reprezentantii s-au oferit sa-i predea o noua bomba, un alt terminal din aceeasi serie. Satul de ceea ce a facut Samsung gu seria Galaxy Note 7, barbatul a ales un Galaxy S7 si sper sa aiba mai mult noroc cu acel model de terminal.

My Galaxy Note 7 replacement phone just burst into flames while on the night stand. I woke up in complete panic.

V-am spus deja ca operatorul de telefonie mobila AT&T a oprit vanzarile Galaxy Note 7 in SUA deoarece nu poate distribui smartphone-uri care iau foc si pot pune in pericol viata oamenilor. Samsung stia despre aceste probleme, aparent a incercat sa le musamalizeze, insa a terminat prin a-si pierde complet credibilitatea in fata intregii lumi.

This post was last modified on oct. 9, 2016, 10:18 PM 22:18

Disqus Comments Loading...