X

HP Elite x3 vrea sa iti inlocuiasca PC-ul

HP Elite x3 este un smartphone foarte interesant care ar trebui sa fie capabil sa inlocuiasca orice fel de calculator pentru functii destul de simple in utilizarea zilnica. Vorbim despre un smartphone fabricat de catre HP, el fiind gandit ca un dispozitiv versatil ce se poate transforma intr-un calculator cu ajutorul unui monitor si a unor periferice.

In clipul video de mai jos puteti vedea cum functioneaza HP Elite x3, el ruland Windows 10 Mobile, dar avand un dock special ce permite conectarea la un calculator. HP Elite x3 poate afisa pe un monitor de mari dimensiuni interfata Windows 10, iar cu o tastatura si un mouse el se transforma intr-un adevarat calculator pentru cei care nu au unul.

Performantele sunt mai slabe decat cele ale unui laptop, iar aplicatiile pentru Windows nu au functionalitate completa, dar aveti versatilitate mare. Practic, daca veti cumpara HP Elite x3, nu va mai fi nevoie sa cumparati un laptop, daca nu va folositi calculatorul pentru altceva decat navigare pe internet, vizualizarea de clipuri video, sau folosirea retelelor de socializare.

HP Elite x3 – smartphone-ul care vrea sa iti inlocuiasca PC-ul

Acel dock special al HP Elite x3 este disponibil si intr-o versiune separata care permite transformarea terminalului intr-un laptop, insa performantele vor fi aceleasi. HP Elite x3 are un ecran de 6 inch cu rezolutie de 2560 x 1440 pixeli si un chip Snapdragon 820 cu procesor quad-core, doar 4 GB RAM fiind disponibili pentru utilizatori.

Hardware-ul HP Elite x3 nu este chiar atat de impresionant, insa pentru 800 de dolari cumparati un smartphone care poate inlocui cu succes un calculator pentru task-uri simple. Desigur ca nu va veti putea baza pe el pentru chiar orice, insa daca nu aveti asteptari foarte mari, s-ar putea sa fiti chiar multumiti de ceea ce ofera.

Deci, ce parere aveti despre HP Elite x3 si ceea ce propune el ?

Disqus Comments Loading...