X

Bateria iPhone 7 nu explodeaza usor

Zilele trecute am vazut cazul unui iPhone 7 ars care ar fi dat foc inclusiv interiorului unei masini, sau cel putin asta sustine proprietarul dispozitivului. Acesta afirma ca dupa lansarea unui iPhone 7 in masina, acoperit de haine, sub soarele unei zile perfecte pentru surf, produsul Apple a luat foc si a ars inclusiv o parte din interiorul masinii.

Incidentul in sine ridica multe semne de intrebare, insa un test stupid facut astazi dezvaluie totusi ceva interesant, mai exact faptul ca bateria iPhone 7 nu explodeaza usor. Veti vede la finalul clipului de mai jos un baros lovind direct carcasa iPhone 7, insa bateria nu a luat foc instant desi s-a fisurat, ci doar a inceput sa scoata usor fum si nimic mai mult.

Loviturile primite de catre carcasa, inclusiv in zona bateriei, au fost foarte puternice, insa chiar si asa bateria nu a explodat, desi oricine s-ar fi asteptat la asta. In aceasta idee, daca va ganditi ca iPhone 7 are o problema cu bateria care ar exploda usor, poate va veti convinge ca situatia este complet diferita.

This post was last modified on oct. 22, 2016, 11:49 AM 11:49

Disqus Comments Loading...