X

Galaxy Note 7 a fost inlocuit in graba, Galaxy S8 a fost afectat

Problemele Galaxy Note 7 cu bateriile care explodeaza a generat o graba a companiei Samsung de a rezolva rapid problema si a inlocui terminalele afectate. Conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, Samsung inca nu are o explicatie pentru cauza exploziilor terminalelor Galaxy Note 7, iar asta deoarece in loc sa investigheze in detaliu problema, a preferat sa faca o inlocuire rapida a terminalelor.

Dupa aparitia primelor informatii conform carora terminalele Galaxy Note 7 explodeaza, cei de la Samsung au inceput sa investigheze cauzele problemelor. In baza unor informatii incomplete, ei au decis sa inlocuiasca furnizorii bateriilor si sa retraga 2.5 milioane de unitati de pe piata pentru a fi inlocuite cu altele “sigure”, care in final au explodat deasemenea.

Avand in vedere ca Galaxy Note 7 a fost scos din vanzare, cei de la Samsung investigheaza intens problema exploziilor acum, iar asta a generat o intarziere cu doua saptamani a procesului de dezvoltare al Galaxy S8. Inginerii Samsung incearca sa afle de ce explodeaza bateriile Galaxy Note 7 si au lasat deoparte dezvoltarea Galaxy S8, lucru care in final va afecta din nou Samsung.

Galaxy Note 7 a fost inlocuit in graba, dezvoltarea Galaxy S8 a fost afecta

Samsung a actionat intr-un mod foarte prost prin decizia de a nu investiga in detaliu problema bateriilor Galaxy Note 7, iar asta a dus la scoaterea terminalului de pe piata. Din pacate, aceasta decizie proasta si grabita afecteaza nu doar Galaxy Note 7, ci si Galaxy S8, al carui proces de dezvoltare va fi grabit pentru ca dispozitivul sa ajunga la timp pe piata.

“Samsung inca nu are un raspuns concludent pentru defectul din cauza caruia terminalele Galaxy Note 7 au luat foc in lunile august si septembrie.”

Practic, Samsung s-a grabit sa rezolve problema Galaxy Note 7 fara sa stie sigur ce anume a cauzat-o, iar asta a dus in final la umilirea sa in fata intregii lumi. Faptul ca nici macar acum nu exista un raspuns pentru problema este o dovada a faptului ca Samsung este incapabila sa descopere problemele propriilor produse.

Din pacate, acest lucru pune intr-o lumina foarte proasta Galaxy S8, care se pare ca va ajunge pe piata inainte de a fi pregatit suficient pentru lansare. Exista posibilitatea ca si Galaxy S8 sa aiba probleme similare celor ale Galaxy Note 7, daca Samsung nu descopera in timp util cauza lor, sau ca noul terminal sa aiba alte probleme.

 

This post was last modified on oct. 24, 2016, 8:04 AM 08:04

Disqus Comments Loading...