X

Electrica: Anuntul Deciziei Oficiale de ULTIM MOMENT in Vizorul a Milioane de Romani

#image_title

Electrica, cel mai mare furnizor de energie electrica din Romania la ora actuala, cu aproape 4 milioane de clienti care se bucura de serviciile sale in fiecare zi, a decis sa aduca in atentia imediata a oamenilor o decizie importanta. Electrica spune ca subsidiara sa DEER, Distributie Energie Electrica Romania, va participa la Congresul Mondial al Energiei, care se desfasoara in aceasta perioada la Roterdam, Olanda, cu o echipa dedicata.

Electrica ofera in cadrul website-ului sau mai multe detalii cu privire la ceea ce inseamna aceasta prticipare in momentul de fata, iar asta pentru ca vrea sa le explice romanilor cat de important este sa fie prezenta la evenimente de acest gen. Dupa cum puteti vedea si mai jos acum, cei de la Electrica spun ca acest Congres este unul de importanta foarte mare, la care participa cei mai mari furnizori de energie din toata Europa, lucru care face si prezenta sa obligatorie.

Electrica: Anuntul Deciziei Oficiale de ULTIM MOMENT in Vizorul a Milioane de Romani

Electrica participa la congrese de acest gen pentru ca este o companie atat de importanta pe piata energiei din Europa, dar si pentru ca incearca sa le ofere romanilor cele mai bune servicii posibile in mod constant in Romania. Asta inseamna ca trebuie sa fie in mod constant “la curent” cu cele mai noi tendinte din domeniul energiei, dar si cele mai noi tehnologii, Electrica facand si investitii majore pentru a fi un jucator important pe piata de energie.

Electrica explica si pe website-ul sau cat de important este congresul, la care vor participa inclusiv ministri de energie din toata lumea, lucru care ar putea da nastere si unor noi parteneriate, lucru care poate fi benefic pentru Romania. Electrica nu ofera detalii cu privire la ceea ce urmeaza sa faca in baza acestei conferinte, insa va fi interesant de vazut ce va dezvalui in urma Congresului cu privire la planurile sale de viitor, inclusiv pentru investitii.

Electrica va mai participa cu siguranta si la alte congrese in viitor, incercand sa ramana lider pe piata de energie din Romania, ceva ce este cat se poate de posibil, avand in vedere numarul de clienti.

This post was last modified on apr. 22, 2024, 7:49 PM 19:49

Disqus Comments Loading...