X

Amazon Prime Video – aplicatia pentru iPhone si iPad

Amazon Prime Video a fost lansat astazi oficial in Romania, impreuna cu alte peste 100 de tari, astfel ca ne putem bucura de serviciu chiar acum in tara noastra. Folosind Amazon Prime Video putem urmari o gama extrem de variata de filme si show-uri TV care pana in prezent erau disponibile doar in SUA, totul la un pret foarte mic, inclusiv pentru Romania.

Amazon Prime Video este disponibil cu abonamente care costa doar 3 euro lunar in primele 6 luni de testare a servicului si 6 euro lunar dupa aceea. Amazon Prime Video poate fi incercat gratuit de catre cei interesanti, compania Amazon oferind o perioada de proba de 7 zile in care ne putem decide daca merita sa platim un abonament lunar, sau nu.

Amazon Prime Video nu are subtitrari in limba romana pentru filmele si emisiunile TV pe care ne permite sa le vizualizam, asa ca nu va asteptati la asa ceva. Acelasi lucru este valabil inclusiv pentru Netflix, concurentul direct al Amazon Prime Video in Romania, asa ca din acest punct de vedere nu exista diferente intre cele doua servicii de streaming.

Amazon Prime Video – aplicatia pentru iPhone si iPad

Amazon Prime Video are disponibila inclusiv o aplicatie pentru iPhone, iPad si iPod Touch, aceasta oferindu-ne acces la intregul continut din platforma Amazon. Tot ceea ce putem vedea pe un calculator, putem vedea inclusiv pe un iDevice, chiar si daca folosim o conexiune de internet in locul unei conexiuni Wi-Fi, cand suntem acasa.

Aplicatia Amazon Prime Video ne permite sa descarcam orice fel de film sau emisiune TV dorim pentru a le putea vedea si cand nu avem o conexiune de internet disponibila. Cei de la Netflix au implementat abia recent acest sistem pentru clienti, astfel ca nici din acest punct de vedere nu exista diferente intre cele doua servicii de video la cerere.

Amazon Prime Video este un sistem de video la cerere extrem de apreciat in SUA multumita functiilor oferite, dar si a librariei de continut multimedia disponibil. In Romania puteti descarca gratuit aplicatia Amazon Prime Video urmand acest link, ea fiind disponibila in format universal, deci o puteti instala pe orice fel de iDevice.

This post was last modified on dec. 14, 2016, 7:36 PM 19:36

Disqus Comments Loading...