Prima Pagina Amazon Amazon Prime Video a fost lansat in Romania

Amazon Prime Video a fost lansat in Romania

Amazon Prime Video a fost lansat in Romania in cursul acestei zile cu un pret de 2.99 euro pe abonament lunar in primele 6 luni, costul crescand la 6 euro apoi.

Amazon Prime Video a fost lansat in Romania in cursul acestei zile, la aproape un an distanta dupa ce Netflix a fost extins si pe teritoriul tarii noastre. Amazon Prime Video este unul dintre cele mai mari si mai importante servicii de streaming video de pe planeta, iar incepand de astazi el poate fi utilizat inclusiv in tara noastra, cu aproape intreaga biblioteca multimedia disponibila.

Amazon Prime Video are un pret de doar 3 euro lunar in primele 3 luni de disponibilitate, deci este mai ieftin decat Netflix, asa cum se intampla si in SUA. Amazon Prime Video este disponibil gratuit timp de 7 zile, dupa care trebuie platit pretul lunar de doar 3 euro in primele 6 luni, sau 6 euro pe luna dupa aceea, pentru totdeauna.

Amazon Prime Video a fost lansat astazi in 200 de tari de pe planeta, deci Romania nu are parte de atentie sporita, ci face doar parte din planurile de expansiune ale Amazon Prime Video. Spre deosebire Netflix, Amazon Prime Video ar trebui sa ofere o gama mai larga de continut multimedia, fara la fel de multe restrictii pentru tara noastra.

Amazon Prime Video a fost lansat in Romania

Amazon Prime Video permite, ca si Netflix, descarcarea continutului multimedia pentru a fi redat pe calculatoare sau terminale mobile prin intermediul aplicatiilor dedicate. Amazon Prime Video este disponibil cu o interfata in limba engleza si din pacate nu avem subtitrari in limba romana pentru filme sau seriale TV, asa cum se intampla si cu Netflix.

“Enjoy exclusive Amazon Originals as well as popular movies and TV shows. Introductory price of €5.99 €2.99 per month for your first six months. Cancel anytime. Membership renews for €5.99/month after six months.”

Acum Romania are disponibile multiple servicii de video la cerere, iar Amazon Prime Video este printre cele mai ieftine deoarece Netflix cere minim 8 euro pentru un abonament lunar. Cei de la Amazon au un pret cu 2 euro mai mic, deci cu siguranta vor atrage atentia mai multor persoane, desi nu ofera tot continutul pe care il are disponibil si Netflix.

Puteti sa incercati gratuit Amazon Prime Video chiar acum prin website-ul primevideo.com si va puteti bucura de 7 zile de acces gratuit la sistem, iar dupa aceea puteti anula abonamentul daca nu sunteti multumiti.

amazon-prime-video-romania

 • Nicos

  Banuiesc ca subtitrari nu au in 200 limbi :))

 • Eh, vrei cam multe.

 • puiu

  Dar in romană ?

 • Candva.. in viitor.

 • puiu

  K, mersi zaone!

 • mar

  Se pisa kodi pe toate

 • sudteamromania

  Kodi este piraterie, vorbim despre altceva…dar chiar și kodi este apa de ploaie in fata trackerelor, btw e bun și Amazonul la o adică

 • 1mihai

  La capitolul seriale sta ffff prost Amazonul, pacat!

 • B. Alex

  ai cateva amazon series si cam atat . eu am cancelat primeul din uk crezand ca e ceva dar prime video e de cacao . nici cei 2.99 nu ii merita . ai 5 filme si alea din india .neah , inapoi la primeul de uk unde nu e grozav da macar primesti mai multe .

 • Fulgusor

  Simple player frate…si nu mai ai nevoie de nimic

 • Marius Muntean ✓ᵛᵉʳᶦᶠᶦᵉᵈ

  execrabila libraria…daca Netflix e varza la noi, asta e si mai dezastru.