X

Samsung Galaxy S8 – intrebari despre calitatea bateriilor

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie lansat de catre compania Samsung in cursul lunii aprilie, iar cei de la Samsung au confirmat faptul ca el urmeaza sa foloseasca baterii ale Samsung SDI. Vorbim despre subsidiara care a furnizat bateriile explozive ale Samsung Galaxy Note 7, ea urmand a continua furnizarea de baterii si pentru Samsung Galaxy S8.

Desi cei de la Samsung au afirmat ca implementeaza masuri substantiale de securitate pentru a se asigura ca Samsung Galaxy S8 nu va avea probleme, acest lucru este pus in discutie. De ce ? Ei bine pentru ca ieri a luat foc o parte dintr-o fabrica Samsung SDI care producea baterii pentru Samsung Galaxy Note 7 si va produce baterii pentru Samsung Galaxy S8.

Care a fost sursa acestui incendiu ? Bateriile furnizate pentru Samsung Galaxy Note 7 si care urmau sa fie distruse. Pompierii au confirmat sursa incendiului, iar acum se pune intrebarea daca nu cumva Samsung Galaxy S8 este in pericol. Oare bateriile noi pentru Samsung Galaxy S8 vor exploda, daca Samsung nu stie cum sa le distruga pe cele vechi ?

Samsung Galaxy S8 – intrebari despre calitatea bateriilor

Din moment ce un incendiu puternic a pornit in locatia in care erau stocate vechile baterii ale Samsung Galaxy Note 7 pentru distrugere, este clar ca Samsung nu stie cum sa se organizeze. In aceasta idee, daca masurile de securitate pentru stocare avechilor baterii n-au fost bune de nimic, oare ce siguranta este ca bateriile Samsung Galaxy S8 vor fi sigure ?

Multa lume era linistita si credea ca Samsung Galaxy S8 va fi intr-adevar lipsit de probleme, insa incendiul de ieri ridica mari semne de intrebare cu privire la viitorul sau. Este, din pacate, greu de spus daca Samsung Galaxy S8 va fi vulnerabil in fata acelorasi probleme precum cele ale Samsung Galaxy Note 7, sau nu, insa vom afla totul abia dupa lansare.

As vrea sa cred ca Samsung si-a invatat lectia si ca Samsung Galaxy S8 va fi mai sigur decat Note 7, insa dupa incendiul de ieri am mari dubii cu privire la acest lucru. Poate ca problema de ieri pare mica, dar din moment ce pompierii din China au confirmat ca focul a pornit de la bateriile care explodau si ca a fost nevoie de 19 masini de pompieri si peste 100 de pompieri pentru a stinge focul, va las pe voi sa judecati gravitatea problemei.

This post was last modified on feb. 9, 2017, 9:17 AM 09:17

Disqus Comments Loading...