X

iOS 10.3 – autonomia bateriei pe iPhone si iPad

iOS 10.3 a fost lansat zilele trecute pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar multi dintre voi ati instalat deja noua versiune a sistemului de operare in terminale. Probabil ati observat deja ca iOS 10.3 este mai rapid decat iOS 10.2.1, dar acum va intrebati si in ce fel a fost modificata autonomia bateriei terminalelor noastre dupa aceasta actualizare.

Ei bine, pe toata durata testarii iOS 10.3 in versiune beta am observat o imbunatatire a autonomiei bateriei pe iPhone 7 Plus, cu aproape o ora de utilizare in unele cazuri. In versiunea finala a iOS 10.3 imbunatatirea este ceva mai moderata, insa majoritatea celor care au instalat actualizarea au resimtit o crestere a autonomiei bateriei terminalelor.

Nu toata lumea se bucura de imbunatatirea autonomiei bateriei iDevice-urilor dupa instalarea iOS 10.3, dar cazurile de acest gen sunt mai putine decat cele privind cresterea autonomiei. Cu fiecare actualizare asteptam cresteri ale autonomiei bateriei, iar iOS 10.3 nu pare sa dezamageasca din acest punct de vedere, cel putin conform utilizatorilor.

iOS 10.3 – autonomia bateriei pe iPhone si iPad

Daca ne uitam la testele sintetice, precum cel din clipul video de mai jos, atunci aflam ca autonomia bateriei iOS 10.3 este mai slaba decat cea a iOS 10.2.1. In testul de mai jos veti vedea patru terminale iPhone pe care este testata autonomia bateriei iOS 10.3 folosind aplicatia Geekbench, gandita special pentru teste de performanta.

Exceptand iPhone 6S, in cazul celorlalte modele ale iPhone, autonomia iOS 10.3 este mai slaba decat cea a iOS 10.2.1, dar diferenta este infima. Totusi, este prezentata o scadere a autonomiei intr-un test sintetic, deci va puteti astepta si la asa ceva dupa instalarea iOS 10.3 in terminalele voastre, iar asta este perfect normal.

Compania Apple nu garaneaza ca iOS 10.3 va creste autonomia bateriei iDevice-urilor, iar asta depinde in principal de modul in care va folositi terminalele. In teorie, iOS 10.3 ar trebui sa va imbunatateasca autonomia bateriei, chiar daca va fi una mica, asa ca puteti avea macar speranta ca acest lucru sa se intample dupa instalarea actualizarii.

This post was last modified on mart. 30, 2017, 9:53 AM 09:53

Disqus Comments Loading...